Skip to main content

HET IS TIJD…

OM MYSTERY SHOPPER TE WORDEN

De eerste stap heb je goed doorlopen en je bent nu lid van onze community. Maar wat doet een Mystery Shopper precies?

Retailers en merken willen graag weten hoe een klantencontact ervaren wordt door een echte consument. Daarom vragen ze Multi-Value naar deze ervaringen. Om dit te kunnen doen hebben we een cummunity van echte consumenten: Mystery shoppers. In elke situatie met een klant is de ervaring van die klant belangrijk: automotive, retail, horeca, overheid, medische sector, bank en verzekeringen, etc.

De mystery shopper is een gewone consument die dus enkel doet wat een gewone consument ook zou doen: boodschappen doen, een inlichting vragen, een verkeerde aankoop omruilen, een nieuwe outfit laten adviseren, informatie zoeken op een website, etc. De ervaringen en indrukken geeft de mystery shopper achteraf weer in een vragenlijst.

Wat ga je doen als Mystery Shopper?

De volgende stappen

Je hoeft jezelf slechts 1 keer in te inschrijven. Daarna moet je een aantal eenvoudige stappen doorlopen en je kunt direct aan de slag.

Zodra je jezelf hebt aangemeld, neemt een lid van ons onboarding team binnen enkele dagen contact met je op. Iedereen uit het onboarding team is zelf ook Mystery Shopper en kan jou dus alle ins-and-outs van het Mystery Shoppen vertellen.

Het onboarding team neemt samen met jou de stappen van het proces door:

  1. Lid worden van de community
  2. Kandidaat stellen.
  3. Gaan shoppen
  4. Ervaringen delen
  5. Compensatie

Ontmoet onze Mystery Shoppers

Angela, 54 jaar

Mystery Shopper sinds 2017

David, 28 jaar

Mystery Shopper sinds 2021

Gaby, 31 jaar

Mystery Shopper sinds 2017

Vragen?

Heb je vragen of wil je direct in contact komen met iemand uit ons onboarding team? Neem dan contact op via [email protected] en we komen spoedig bij je terug.